Contact

Voor vragen, informatie of opmerkingen over SanaHealthProducts, de producten of de mogelijkheden om zelf verkooppunt te worden van een van de merken kun je contact met ons opnemen.

SanaHealthProducts is op werkdagen te bereiken van 9.00 tot 17.00 uur.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Mogelijkheden voor ondernemers

Als ondernemer kunt u, afhankelijk van uw bedrijf, een of meerdere merknamen van SanaHealthProducts gaan verkopen. Daarnaast is het mogelijk om producten in te kopen die u onder eigen label gaat verkopen. Maar u kunt ook kiezen voor het inkopen van bulkproducten voor de verkoop via uw eigen bedrijf of webshop.

Betrouwbaar

Kiest u voor SanaHealthProducts dan kiest u voor een betrouwbaar, degelijk bedrijf, waar kennis en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ruim 200 bedrijven in Nederland en in België werken op dit moment met de concepten en merken van SanaHealthProducts.

Deskundige ondersteuning

Professionele kennis, goede kwaliteit, uitstekende service en klantgerichtheid staat bij SanaHealthProducts hoog in het vaandel. Het deskundige team van SanaHealthProducts ondersteunt haar ondernemers graag door onder andere het delen van kennis, het geven van trainingen en het verzorgen van marketing materiaal. Bovendien is er tijdens werkdagen altijd een medewerkster telefonisch bereikbaar voor vragen over diëten, voeding, eiwitproducten en verkoop.

Proefpanel

Al onze verschillende concepten werken met kwalitatief hoogwaardige producten. De afslankproducten zijn eiwitrijk en koolhydraatarm. De producten worden op smaak en kwaliteit getoetst door een proefpanel en kritisch bekeken door een diëtist.

Medewerkers

Bij SanaHealthProducts werken voedingsdeskundigen, gewichtsconsulenten, diëtistes, accountmanagers en binnendienst medewerksters. Daarnaast heeft SanaHealthProducts een eigen magazijn, inpak en distributie afdeling en een hele korte lijn met Indrukmakers, een DTP ontwerp en printstudio.

Waarom SanaHealthProducts

Kies, net als onze 200 verkooppunten voor SanaHealthProducts! Want SanaHealthProducts springt er uit door: ✓ Het meest innovatieve en dynamische health concept in Nederland ✓ Het grootste assortiment eiwitrijke en koolhydraatarme producten ✓ Verschillende compleet uitgewerkte concepten en diverse merknamen ✓ Tijdens kantooruren altijd direct telefonisch bereikbaar ✓ Beste prijs/kwaliteit verhouding ✓ Goede winstmarge ✓ Online bestelsysteem ✓ Gratis instappen in dieetconcepten ✓ Gratis promotiemateriaal ✓ Geen voorraad nodig ✓ Snelle levering ✓ Deskundige trainingen ✓ Uitstekende service ✓ Persoonlijk contact ✓ Eigen accountmanager

SanaHealthProducts

Bekijk ook eens één van onderstaande merken!
sanahealthproducts
sanaslank
medislank
vitaslank
sanaslanksport
superslankbox
sanavitamins
sanabeauty