Contact

Voor vragen, informatie of opmerkingen over SanaHealthProducts, de producten of de mogelijkheden om zelf verkooppunt te worden van een van de merken kun je contact met ons opnemen.

SanaHealthProducts is op werkdagen te bereiken van 9.00 tot 17.00 uur.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Eigen account manager

Bij SanaHealthProducts werken drie account managers die u graag adviseren en met u mee denken. Regelmatig houdt uw persoonlijke account manager contact met u en informeert u over aanbiedingen, nieuwe producten, en geeft u tips, recepten, pr informatie, adviezen en artikelen over voedingssupplementen. Uw eigen account manager of een van onze binnendienst medewerksters is tijdens kantoortijden te bereiken voor al uw vragen. Al onze medewerksters zijn geschoold op het gebied van voeding, diëten en afslanken. Bij SanaHealthProducts werken diëtisten, voedingsdeskundigen, gewichtsconsulenten en dieetcoaches. Een topteam, dat zorgt voor een uitstekende kwaliteit en gedegen kennis!

Geheel verzorgd

De SanaHealthProducts concepten zijn geheel verzorgd, dus ook SanaVitamins. Wij zorgen voor flyers, folders, pr materiaal, advertenties, persberichten en een leuk magazine voor uw klanten. Er worden inspirerende regio bijeenkomsten gehouden om met elkaar van gedachten te wisselen en elkaar te ontmoeten. Want wij zijn ook betrokken bij uw bedrijf.

Kies het allerbeste

Wilt u gaan werken met een voedingssupplementen en wilt u het allerbeste op dit gebied, kies dan voor een eerlijk, degelijk en enthousiast bedrijf, kies voor SanaHealthProducts!

Voedingssupplementen

SanaVitamins biedt een breed assortiment aan hoogwaardige supplementen waarmee je jouw lichaam precies geeft waar het behoefte aan heeft. Wilt u weten welke voedingssupplementen u het beste kunt adviseren? Kijk dan in de speciale folder waarin alle supplementen vermeld staan.

Informatie

Wilt het assortiment supplementen uitbreiden? Naast SanaVitamins biedt SanaHealthProducts een assortiment voedingssupplementen speciaal voor haar-,nagel- en huidproblemen aan via SanaBeauty. Het assortiment supplementen van SanaBeauty en SanaVitamins kan ook uitstekend verkocht worden in winkels en in webshops. Meer weten? Vraag gerust vrijblijvend informatie aan. Klik hier voor de website van SanaVitamins

SanaHealthProducts

Bekijk ook eens één van onderstaande merken!
sanahealthproducts
sanaslank
medislank
vitaslank
sanaslanksport
superslankbox
sanavitamins
sanabeauty