Contact

Voor vragen, informatie of opmerkingen over SanaHealthProducts, de producten of de mogelijkheden om zelf verkooppunt te worden van een van de merken kun je contact met ons opnemen.

SanaHealthProducts is op werkdagen te bereiken van 9.00 tot 17.00 uur.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Eigen account manager

Bij SanaSlank werken drie account managers die u graag adviseren en met u mee denken. Wekelijks houdt uw persoonlijke account manager contact met u en informeert u over aanbiedingen, nieuwe producten, en geeft u tips, recepten, pr informatie, adviezen en artikelen over voeding. Uw eigen account manager of een van onze binnendienst medewerksters is tijdens kantoortijden te bereiken voor al uw vragen. Al onze medewerksters zijn geschoold op het gebied van voeding, diëten en afslanken. Bij SanaHealthProducts werken diëtisten, voedingsdeskundigen, gewichtsconsulenten en dieetcoaches. Een topteam, dat zorgt voor een uitstekende kwaliteit en gedegen kennis!

Geheel verzorgd

De SanaHealthProducts concepten zijn geheel verzorgd, dus ook SanaSlank. Wij zorgen voor flyers, folders, pr materiaal, advertenties, persberichten en een leuk magazine voor uw klanten. En regelmatig worden inspirerende regio bijeenkomsten gehouden om met elkaar van gedachten te wisselen en elkaar te ontmoeten. Want wij zijn ook betrokken bij uw bedrijf.

Kies het allerbeste

Wilt u gaan werken met een eiwitdieet en wilt u het allerbeste op dit gebied, kies dan voor een eerlijk, degelijk en enthousiast bedrijf, kies voor SanaHealthProducts!

Klik hier voor de website van SanaSlank

SanaHealthProducts

Bekijk ook eens één van onderstaande merken!
sanahealthproducts
sanaslank
medislank
vitaslank
sanaslanksport
superslankbox
sanavitamins
sanabeauty